Nevezés

Ki nevezhet csapatokat?
Csapatokat csak az iskolák tanárai nevezhetnek.
Hogyan vehetnek részt a diákok?
Ahhoz, hogy részt vehessenek a diákok csapatai, valakinek vállalnia kell a helyi szervező szerepkörét az iskolából. A helyi szervező feladatairól bővebben itt olvashat.
Mit tegyek ha nem találom az iskolámat a regisztrációnál?
A regisztrációnál az "+ iskola hozzáadása" gombra kattintva tudja az iskoláját hozzáadni. Az adatok kitöltése után az iskola megjelenik a listában. 
Mit tegyek ha nem találom az iskolám városát a regisztrációnál?
Ez azt jelenti, hogy az Ön várósából még nincs iskola regisztrálva. Így ilyenkor adja hozzá saját iskoláját a nevezési rendszerhez az "+ iskola hozzáadása" gomb segítségével. Ezután már látható lesz a város a körzeten belül. (Ha a körzetben még egyetlen iskola sincs regisztrálva, akkor egy várost sem  található az adott körzeten belül.) 
Hol tudom benevezni a csapataimat?
A csapatokat a nevezési rendszerbe belépve, a bal oldali menüben a "nevezés menü" alatt található "csapataim" menüpontban tudja benevezni. Itt jobbra felül a zöld  színű "új csapat nevezése" gomb segítségével tud új csapatot nevezni. A sikeresen nevezés után a csapat megjelenik a csapataim táblázatban. 

Csapatok

Hány főből állhat egy csapat?
Legalább 2 fő kell egy csapatba.
Különböző iskolából alkothatnak egy csapatot?
Sajnos erre nincs lehetőség.

Díjazás

Kik lesznek díjazottak
Minden kategóriában az első hat csapatot díjazzuk.
Kik jutnak döntőbe?
Minden körzetben, ha egy évfolyamon legalább 5 induló csapat volt, akkor az első helyzet automatikusan a döntőbe jut. Ezenfelül az országos lista első 6 csapat meghívásra kerül, függetlenül a körzeti helyezéstől.